INNOVATIE-ALERT VOOR NAAIMACHINES

Ervaren naaimachine operatoren zijn -in België- niet meer makkelijk te vinden. 
Maar wat als je via innovatie van de naaimachine het stuk ervaring digitaal kan bijbrengen en helpen opvangen terwijl de hoogste kwaliteit gegarandeerd blijft?

Bij ECA NV, installeerde HDB Solutions vorige week dit gloednieuwe trainingscentrum.

Een tipje van de sluier over de werking van deze innovatieve VETRON TYPICAL Europe GmbH TOUCH machines?
De atelierverantwoordelijke heeft machtiging om via het grote touchscreen eenvoudige productgroepen en specifieke producten aan te maken. 
Alle machine instellingen kunnen per product elektronisch ingesteld worden en dit op een erg gebruiksvriendelijke manier! 
Eenmaal de programma’s gemaakt, worden deze op elke machine gekopieerd en kiezen de operatoren het programma van het product die gestikt moet worden. 
De machine gaat zich volledig automatisch gaan instellen volgens het gekozen programma. Altijd dezelfde kwaliteit gegarandeerd, 
geen conversietijden tussen verschillende productieruns, hersteltijden dalen drastisch doordat de machine manueel niet kan ontregeld worden. 
Even figuurlijk de draad kwijt tijdens het assembleren van het product? Product fiches en/of instructievideo’s van hoe het product dient gestikt te worden, 
zijn 1 klik verwijderd om zo de operator maximaal bij te staan tijdens het assembleren.

Behalve deze productie-efficiëntie voordelen, kiest ECA NV met dit gloednieuwe trainingscentrum te investeren in de operatoren en het aantrekken van nieuwe mensen. 
Deze machines zijn niet alleen een streling voor het oog (al zeggen we het zelf), alle manueel belastende handelingen, worden maximaal digitaal ontlast op de meest slimme en ergonomische manier.

ECA is trots op deze investering in mens, opleiding en kwaliteit!

 

Dankbaar en stiekem trots om productie in België op deze manier te blijven steunen.

 

Bron : HDB solutions

www.hdb-solutions.be